Veel gestelde vragen

U vraagt, wij beantwoorden

Hoe kan ik mijn kleed het beste schoonmaken of de kreukels verwijderen?

Het kleed van polyester kan worden gewassen op 30 graden in de wasmachine. Op deze temperatuur wordt er ook verzekerd dat het kleed zijn kleuren volledig behoudt en de antislip functies intact blijven. Vervolgens kan het kleed ook worden gedroogd op de normale stand van de droger of eveneens op 30 graden. Tenslotte is het mogelijk om het kleed te strijken met een strijkijzer en een theedoek dat tussen het strijkijzer en het kleed zit. Adviesstand voor het strijkijzer is stand 2, gemiddeld of normaal.  

 

Hoe werkt de antislip functie?

Aan de onderkant van de speelkleden zitten vormen van antislip-materiaal. Dit zorgt ervoor dat er tijdens gebruik van het speelkleed geen beweging in kan zitten terwijl erop gekropen of gespeeld wordt. Daarnaast zorgt de antislip er ook voor dat het kleed mooi gelijk en plat blijft liggen. De antislip functie zorgt verder niet voor afdrukken op de vloer en is geschikt voor ieder vloertype. Het kleed is makkelijk verplaatsbaar. 

 

Komen er ook meerdere designs aan?

Samen met onze designers, leveranciers en klanten proberen wij altijd opzoek te gaan naar nieuwe varianten. Daarvoor willen wij jullie ook met alle liefde vragen contact met ons op te nemen indien jullie nieuwe ideeën hebben. Samen proberen we steeds weer de nieuwste en leukste speelkleden te creëren. 

 

Wat is de levertijd?

Wij proberen uw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de locatie. Voor meer informatie raadpleeg het kopje bezorging & verzending.

 

Wat is het retourrecht?

Het product kan binnen 14 dagen retour worden gestuurd. Let wel op dat het product ongebruikt en ongewassen moet zijn.

 

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op via contact@behappybybebe.com. Er wordt gestreefd om binnen 24 uur te reageren.

 

Social Media

Onze Partners

© BEBÉ® 2020